Så himla roligt. I det här huset har det varit väldigt lite barn och en väldigt TOM lekplats, men nu tycks detta ändras. Det flyttar nu i 4 barn från 2 olika familjer i huset. Hur kul är inte de? Förutom de flyttade det in en bebis i huset för några veckor sedan och det bor en kvinna med sin man här och dom fick sin bebis i December förra året, sen bor en 11 årig flicka här också och sen William så klart, min snart sexåring. KUL, jag har en aning om att han kommer ha skit kul med massa barn. Sen som jag skrivit förr mina grannar är helt underbara sedan innan och dom som flyttar in verkar lika trevliga dom vi har hälsat och sånt. SKIT BRA, jag tror man ska vara vän med sina grannar är ändå liksom dom man umgås och ser varje dag. Sen blir det ju bra också.

Kommer ett inlägg till rätt snart med bilder.

7 kommentarer

    1. Hehe nej jag tror inte att han lever tror han är död men folk typ gärna vill att han lever så dom liksom hoppas och hoppas och sen ser saker. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: