Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ny kategori veckans tips.

Tänkte börja med en ny sak, veckans tips. Här tänkte jag skriva några saker (om du vill får du självklart nappa på idén) tänkte skriva några saker jag tipsar om och sen får ni ju säga bu eller bä om den saken MEN i alla fall jag ger mina tips.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: