Författarens egna ord. Bilddagbok.
Författarens egna ord.

Bilddagbok.

På väg ner på stan lyssnade på Björn Rosenströms nya och garvade för mig själv. Blev ett fan av “På bowlingklubbens handikappstoalett
Träffade Lisa därnere och vi drog till biblioteket och jag lånade en bok.

Åt självklart Maestros godaste kycklingsallader, vet fan inte om det finns något så gott som deras sallader. Har i alla fall själv aldrig ätit något så gott.
Dom får verkligen högsta betyg så jag rekommenderar alla som åker till Falun att gå till deras Pizzeria och köpa deras sallad!

JA gör de, BEHÅLL DINA TROSOR PÅ!
Det borde stå på alla krogar runt om i Sverige som en påminnelse om dag efter mindre trevliga överraskningar!

2 Comments

    1. Den är så sjukt god. Finns verkligen ingen som är så god 😀 . Massa kyckling och sånt inte bara grönsallad som många satsar på :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: