William drar. Jag fick ändrade planer här William drar med sin pappa till Kniva istället. Blir nog bra. Dom får lite tid. Sonens pappa har ju varit i Polen hela veckan så klart dom behöver ses lite. Då får väl jag passa på att lägga mig ute i gräset i solen och kanske läsa lite kurslitteratur känns som att det nog är en smart ide. Har någon oros känsla i kroppen, jävla mens. Alltid blir jag så här går och tänker och det är som ett tryck över bröstet hela tiden. EFTERSOM den här känslans endast uppkommer vid mens inser jag att det inte beror på något annat. Det är mensen som spökar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.