Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

WoooÅoo De är sommar!

Ja det är vet verkligen. Härligaste tiden på året. Jag bara älskar när det är så här varmt och all tid vill man vara utomhus. Ska dra med William ut tänkte jag alldeles strax, ska göra något att äta bara. Äggröra åt mig själv. Får se vad William kan tänkas vilja äta. Ska bege oss ut sen, den här värmen vill man ju inte missa liksom. Det är underbart. Sommaren och solen som liksom tittar in genom fönstret och talar om för en att UT och njut.

Förstår inte folk som klagar, vi har vinter och mörkt nästan all tid på året. SNÖ, kyla och SLASK. Jag hatar sånt. Vintern är skit och jag önskar mig alltid tropisk hetta i smyg året runt. Jag skulle inte varit född i Sverige tror jag, min kropp ville nog hellre bo vid ekvatorn eller nått sånt. Där skulle jag trivas som bäst. Kylan den passar mig inte alls. Nej NU lever jag. Sommaren och allt de vackra den bär med sig, blommor, grönt gräs små söta insekter och fåglar. MAN riktigt känner hur man lever på sommaren!

JAG älskar dig underbara sommar! Stanna kvar nu och var så här Läääänge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.