Blev lite störd i natt, drömde något väldigt djup så hör jag hur mobilen ringer. Har Kent på drift som ringsignal. Svarar, då är det Williams pappa som vill ha ett glas vatten. Han hade cyklat från bojsen där han varit på 30 års fest, okej de är lugnt han hade väl typ halva vägen kvar liksom. Gick upp och var i någon form av vaken och sovande tillstånd kanske sånt folk befinner sig i när dom går i sömnen? I alla fall sonens pappa kommer och och ber mig ge honom vatten osv, okej. En granne kommer hem från sitt jobb precis så hälsar personen måste trott jag gick i sömnen för han bara “väntar du på någon?” och jag, MMM jag har precis släppt in honom vi möttes alltså ganska exakt samtidigt. Sonens pappa tar sitt vatten och drar, jag beger mig tillbaka till sängen och börjar smått bli sur. VARFÖR skulle han väcka mig klockan 2.15 mitt i natten för ETT jävla glas vatten kunde han inte tagit med en flaska istället? På grund av detta för nu hade jag självklart vaknat kunde jag inte somna om förens klockan kvart i tre, halv åtta väcker William mig och jag försökte somna om men gick inte… Jag har liksom redan nu svårt att sova, att bli väckt för ett glas vatten kändes inte okej. Framför allt inte eftersom dom gånger jag varit på väg hem från krogen någon gång ringt honom för att ha någon och prata med och han blivit sur och sagt att han sover.

Är väl överkänslig, är ju typ övertrött också. Sovit dåligt i ett halvår nu. Ända sen i julas har jag haft svårt att sova, vaknar vänder på mig och sånt. Jag kände just nu att jag inte riktigt är tipp topp idag. SÖMN är ett HELIGT territorium. Nu ska jag duscha.

SEN ta inte inlägget så jävla seriöst nu så ni tror att jag är arg på sonens pappa eller nått. Jag är bara irriterad, vilket jag varit på vem som helst som väckt mig mitt i natten.

2 kommentarer

  1. Hahahaha… Komma mitt i natten för ett glas vatten..hehe.. Lät rätt kul, men det är klart sömnen blir störd då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: