Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lilla hjärtat åkte till sin far.

Då var det min ensam helg då. HATAR de, William har det jätte bra hos sin pappa så är inte de bara jag som får så djävulskt tråkigt när han far dit. Tyst och jag hatar tystnad men ska i alla fall bli stylad ikväll. Ska bli spännande, funderar på om jag skulle gjort något mer men kommer inte på vad.

Vad ska ni göra ikväll?

12 Comments

  1. sv: ja jag trivs jätte bra=) är 3 sommaren jag är där nu=) fast nu går jag juh på ett vikariat så det känns finemang=)

    1. Vi & Du – Det var verkligen jätte kul 😀 . Kommer bilder rätt snart ska bara föra in dom i datorn men det kommer. Tack så mycket roligt när folk gillar det man skriver. Ska kolla in din nu också 🙂 .

  2. Jorå, det funkade fint!
    Vet inte hur mycket av den där bloggen jag skulle vilja lägga ut på min närvarande faktiskt. Mycket skit skrivet typ ”blä… seg dag…” och liknande 😛 Och all smärtan när det tog slut med dotterns pappa..

    1. Classy – Vi har aldrig varit tillsammans. Lite komplicerad historia. Vi träffades hösten 03, så blev jag gravid efter 4,5 månader vi hade liksom precis börjat ses nästan. Han blev väl rädd så ett tag hade vi ingen kontakt alls under graviditeten. Sen kom han v33 och ville vara med i alla fall, så vi har umgåtts dagligen sen dess. Är jätte bra vänner och sånt. Inga bråk eller konstigheter. Vi brukar tex hitta på saker ibland om William sover hos sin farmor för han vill det själv, han är ju snart 6 år så han brukar längta efter att sova hos andra 😉 . Då tex kan jag och Williams pappa ibland kanske åka till gemensamma bekanta och festa ihop eller göra något annat. 🙂 , blev ingen utgång igår bara satt hemma fast hade varit kul med lite utgång men kände att jag inte orkade. Haha, var så trötta både jag och min kompis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa