Presentkort

Skriva något.

William drog som en raket i väg till en av grannarna. Han vill då aldrig vara hemma *S*. De första han gör på morgonen får jag gå till sen drar han. Han ratar mig sin stackars mamma. *S* , är verkligen så här det är när dom blir större dom vill inte alls spendera lika mycket tid med sina föräldrar, är lite sorgligt men förstår honom också. Kul att alltid vara med sin mamma liksom *S*. Eller pappa. Idag drar han till sin pappa för att stanna hela helgen, Sofie ska göra mig till 50-tals pinuppa hehe blir spännande ska ta med systemkameran så ni får se bilder sen.

Fått 200 kr i presentkort är så jävla sugen på att gå till Siba och köpa mig ett nytt minneskort. Känns som jag skulle behöva de, nu har jag ett som är för vanliga digitalkameror i min systemkamera inte så jävla smart direkt, skulle kunna byta skulle vara rätt soft med ett nytt kort liksom. Då kan jag kanske flytta det till filmkameran eller nått.

Får se hur jag gör, ett minneskort är ju liksom värt att handla. Älskar att fotografera så är liksom inget som direkt är “dumt” köp.

Vad ska ni göra idag?

13 Comments

    1. Classy – Mmm 🙂 . Jag och William (sonen) har kikat på Alvin och Gänget 2 , sen ska han åka till sin pappa om cirka en timme och bli där över helgen. Känns jobbigt är tråkigt när han är där, blir så ensamt och tyst.
      Fast ska till en kompis som ska fixa 50-tals frisyr och smink på mig. Hon ska eventuellt börja jobba med sånt så ska bli spännande 🙂

  1. Ja, jag har för mig att jag fanns med, med alla tre barnen, eller iallafall dem första två. Tog ju bort min Lunar, skaffade en ny, men som jag glömt lösen och så på… 😉

  2. aa jag följer ju dig med.. jag är med kass på att kommentera, så det är lugnt =D är även kass på att svara, haha…. Men i sinom tid kommer det alltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: