GAH jag älskar the secret life of the american teenager precis kollat på nyaste avsnittet och kollat på trailern för nästa vecka KOMMER bli så spännande. Fast tror också det kommer bli sorgligt för vet någon som nog kommer bli väldigt ledsen. HEHE, snacka om att det känns som man nästan känner dom fast det är en tv:serie.

LÄNGTAR tills nästa tisdag när jag kan se det nya avsnittet, följt serien i ett år nu. HELT klart bland dom bästa serier jag sätt. Innehåller allt sånt jag gillar!

2 kommentarer

    1. Sophie – Ja gör det, den är SÅ bra. Första avsnittet är så där men man måste se några avsnitt så är den jätte bra. Innehåller allt 😀 . Är nog mer en tjejserie W’s pappa är väl mindre intresserad haha. MEN jag älskar den 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: