Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Skriva något intressant.

Dagen har varit som sådan att William har lekt med grannarna hela dagen och jag har haft huvudvärk på grund av åskan som varit. DE är bra att luften laddas ur men jag är väderkänslig och får skit ont i huvudet när det är sånt här väder. Fick världens wooow upplevelse i morse gått ner i vikt. Mycket glädjande ska fortsätta så här nu tills jag tappat de jag vill tappa. Imorgon kommer Williams pappa hem så ska hämta honom vid stationen. Jag och William ska också till Må bättre, mitt gym och säga upp det. Imorgon för gott, ska aldrig mer köpa gymkort OM jag någonsin överväger det igen hoppas jag någon påminner mig om dom ofantliga summan pengar som går dit och hur lite jag varit där. Jag gillade stället i början, på gamla stället men så fort som expanderade och blev stora kändes de skit jobbigt mycket mer yngre folk och sånt gillar jag inte, jag är rätt folkskygg som jag tidigare skrivit. I alla fall imorgon ska jag verkligen lämna det och de känns RIKTIGT bra. Klockan 12.00 imorgon, längtan är enorm.

Kikat på Harry Potter med William också. Ser fram emot nyaste filmerna som kommer. FAST böckerna är självklart bättre, ser också fram emot sen jag såg idag att det kommer en som hund och katt 2, har ettan här hemma köpte den 2002, en av mina första dvd’s när jag nyligen flyttat hemifrån. VISSA filmer är helt enkelt skit bra som den då. Alltid gillat barnfilmer, dom ger mig mer stimulans än många överreklamerade vuxenfilmer JA inte vuxenfilmer så som PORR, utan vuxenfilmer för vuxna. Som till exempel så har jag inga som helst planer på att se dom där män som hatar kvinnor eller twilight filmerna, känns helt meninslöst. Ungefär lika meningslöst som att se dirty dancing som jag heller inte sett.

Det är bara så att när jag inte sett något syfte att se en film ser jag dom inte, jag är ingen sån som MÅSTE se alla nya filmer bara för att ha sett dom. Sen har jag nog aldrig varit någon tv-tittare heller. Jag föredrar datorn. Tv:n är mest en pryl som står där för andras skull, för den hör ihop med hemmet skulle man kunna säga.

4 Comments

  1. Jag måste bli bättre på att kommentera så jag börjar idag! 🙂
    Ja, jag är oxå väderkänslig men fick migrän i torsdags kväll o tog medicin så jag har faktiskt inte reagerat nu, trots oväder o snabba omslag så det har varit hur skönt som helst! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: