Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar

Rösta

Min kompis Sofie är en av deltagarna i en pinupkalender tävling. Jätte kul är samma tjej som fixade håret åt mig. Lite roligt när man kan rösta så här så då tänkte jag att ni om ni orkar och vill också kan passa på att rösta här. Självklart på eran favorit 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.