Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Bak i bilen i Borlänge

Befinner mig just nu i borlänge utanför biltema.William, Björn och Björns bror är därinne, kände väl att jag inte kan bidra med så mycket inne på biltema, jag som bara kan, styra, gasa och bromsa samt tanka en bil.Lever också med dom totalt omoraliska principerna att jag anser att det är karlns jobb att fixa sådant som kan göra mina händer skitiga.Tycker inte det är mer en rätt att låta karlar göra karlgöra.Vad ska man annars med dom till?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: