Fick ett paket idag innan jag drog till Borlänge med Björn och Williams samt Björns bror.
Innehåll en t-shirt och en klocka. Klockan var typ så stor att jag fick plats med hela min andra hand under den. Kanske går att förminska på något vis? Sen så i Borlänge jag var så seg, strax efter de att jag skrivit inlägget från bilen somnade jag, gick på kupan men KUPAN är överskattat hittade som vanligt inte ett skit, fattar inte varför. FÖRR hittade jag massor där.

Sen åkte vi och handlade lite på burger king som jag och William åt sen åkte vi hem, William kikade på tv och jag satt här och blev klar med alla inlägg från 2009 som jag gjort. NU börjar det jobbiga 2005-2008 kommer känns evighets långt men det ska väl bli gjort det också. Kommer nog ta tid bara.

Annars? Inget speciellt som hänt, får se vad morgon dagen har att erbjuda. Ska läsa lite bloggar nu, kommentera och sånt.

Paket

T-shirt och Klocka (Från VR)

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa