Författarens egna ord.

Borlänge.

Tycks vara så att vi ska till Borlänge idag. Spännande, Björn ska på biltema så då hakar vi på. Är klar med hela 2004 nu, och de tog NÅGRA dagar, nu kommer 2005-2009 och de tar destå längre tid. Haha. Eller ja inte 2009 de är bara några månader kanske skulle ta 2009 innan resten för jag har skrivit varje dag mellan 2006-2008. DÅ menar jag varje dag så det blir en aning många inlägg men är riktigt roligt. SÅ mycket jag glömt, vissa saker som bringar lycka, vissa som bringar skratt och andra tårar. Då var det endast 2004. HAR hänt massor sedan dess.

Vad ska alla göra idag då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: