Vad mycket jag glömt och va många minnen. Vissa saker bra andra rejält sorgliga. Känner ibland hur jävla synd det var om mig under graviditeten jag hade. Fy fan alla ultraljud och alla fel och sånt, hur kan jag ens vilja ha fler barn tänker jag när jag läser?!

Sen andra stunder är det roligt att läsa också. Williams första tid som bebis. SEN att se hur mycket jag förändrats, texten och mitt sätt att vara. Märks så väl att jag var så liten, tyckte jag var skit vuxen men när jag läser ser jag att jag inte alls var speciellt vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.