Författarens egna ord. Minnen från svunna tider.
Författarens egna ord.

Minnen från svunna tider.

Sitter och är nostalgisk, sökte på fucking Åmåls soundtrack, minns så väl när jag köpte de albumet jag och jag tror även Anna? Köpte det samtidigt, sen var det många fyllefester där på barken och HÖG musik. Sen minns jag alla vin flarror man drog runt med. HELT sjukt att det gått så många år sen man var fjuttig fjortis som tyckte man ägde hela världen. Såg kort på min syster på bilddagboken idag 13 år gammal är hon och såg exakt vad hon börjar bli, en fjortis. Solglasögon, linnen och putande munnar *S* . Inte för jag för mig värld skulle vilja vara fjortis igen, men bara det där att se veta vilken KUL men också dryg tid hon ska gå igenom. Jag är glad att jag var ute och gjorde massa galna saker när jag var tonåring. Hade blonderat hår med rosa spray i hårtopparna, minns den kvällen. REGNADE som fan, var ute på Sollerön åkte runt i en bil och var så sjukt full *haha*. Eller när jag satt bak i en bil tok full och såg dubbelt och en kille satt bredvid och frågade hur gammal jag var och jag skit stolt berättade att jag skulle fylla 17 om några månader *S* . Alla fyllor när man spydde eller bara gjorde helt jävla galna saker. Jag hade absolut inte velat ha dom roliga tiderna när jag var tonåring ogjorda, däremot finns det klart saker som jag skulle velat gjort på annat sett, hade gärna velat må bättre än jag gjorde men jag fick min lycka jag också. Även om tiden förändras så är ändå tiden som tonåring något som jag faktiskt kan se tillbaka och le åt. Man var ung, vild och galen. EN tid man ska njuta av!

6 Comments

 1. Själv var jag aldrig ngn fjortis. Lr va man ska kalla d. Inget jag känske tänker tebax på & Ångrar lr va man ska kalla d :p Men saknar mkt av d där roliga som många andra gjorde när de va unga känner jag 🙂

  Svar: Gick me i familjeliv, men hittar inte vart jag kan ändra mitt lösenord & fick så krångligt ett, så jag tror jag går ur snart. Blir galen när jag inte hittar, sånt borde va lätt att hitta tycker jag :p

  1. KackMarie – Ja det är ju så.

   Sv: Det ska ligga under inställningar tror jag, eller personliga inställningar något liknade när du loggar in finns det med där.

 2. Sv: Nej jag kommer fortfarande inte till lösenordsinställningen. Hittade t.o.m ett forum där en frågade om vart man gjorde d. Hon hade fått svar & d funkade för henne, men jag kommer inte dit även fast jag trycker på presentationen som d stod att jag skulle göra & sedan hitta medlemsinställningar. Så nej. D där e ingen sida för mej. Måste ju va ngt fel.

 3. Jag fick halvt ångest när jag läste inlägget :S Vill absolut inte vara fjortis igen! Men jag ser gärna om Fucking Åmål 🙂

  1. Charlene – Haha inte jag heller men är roligt att tänka tillbaka på tiden. Den var kul man levde så i stunden. Slapp alla krav och tänka så mycket. Fast skulle aldrig vilja vara tonåring igen för de. TRIVS väldigt bra med mitt vuxenliv haha. Jag och en kompis diskuterade de för några dagar sen, hur man alltid hade någon som skulle BESTÄMMA över en, du får inte göra de eller de osv. HAHA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: