Informationsteknik

Pluggat.

Fördrev tiden med att plugga, de kändes ju soft. Skönt att plugga lite. Nu är jag klar med de och har SKIT tråkigt bokstavligt talat igen. Vad gör ni en kväll som denna? Antar att folk antingen njuter av sina sista semester vecka, eller av sin första semesterdag? Någon kanske som jag pluggat och någon annan har ångest inför att gå till jobbet imorgon. Någon kanske njuter av sitt sommarlovs sista veckor?

Själv sitter jag och taggar mig inför morgondagen. Imorgon ska jag ju med sonen på inskolning som jag skrev innan och efter de ska jag kanske köpa mig några till öl. Jag och Maria ska till Rättvik imorgon, det är Classic Car Week så jävla roligt! Älskar ju raggarbilar och gör ingen hemlighet av de precis, lär upp tidigt imorgon så jag hinner se the secret life också, kanske iklädd pjamas. JAG älskar pjamas. Jag skulle kanske gjort om min header? Sätta dit träkuken jag fick av Lena 2001 och mig själv iklädd min snygga 90-talas pjamas. MIN header skulle bli unik, mamma och blivande fröken iklädd pjamas med träkuk i handen WOOOOW!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: