Så länge jag kan minnas har folk sagt att det finns någon för alla, du kommer träffa någon när du minst anar det, eller så kläcker folk ur sig att man vet när man träffat den rätta då uppstår kärlek på en gång.Det här tutar man alltså i barn från start så går folk där med drömmarna att hitta den “rätte”, uppenbart gör många det men lika många går igenom livet och aldrig möter den där människan den “rätte” han eller hon som får din värld att stanna upp och som du ger all din kärlek till…Jag börjar inse att jag nog inte är den rätte material, jag har några gånger upplevt när världen stod stilla och jag har trott att den rätte stod där framför mig för att sedan inse att jag blivit förd bakom ljuset, för den rätte var alltid en person som drogs till andra tjejer så fort han fick chansen, den rätte var flera olika personer som fick mig att sluta tro, den rätte har gjort att jag hellre lever ensam en bli lurad till oäkta kärlek och en disney prinsessas liv, för någonstans är jag så pass på det klara att förstå att har du hittat den “rätte” flera gånger och insett att du haft fel kommer den rättet inte komma till dig, du tillhör en av dom som aldrig kommer träffa den rätte eftersom den rätte aldrig uppskattade dig för den du var och är.

Så slutsatsen med detta är, det finns inte den rätte för alla människor.Men ni som funnit den ska vara jävligt glada att ni har den.

6 kommentarer

 1. Jag tror absolut att det finns någon för alla. Det har jag alltid gjort. Däremot, när det har varit som ensammast, har jag tänkt att min “någon” förmodligen har dött i en bilolycka eller tagit sitt liv, haha.
  Det löste sig iallafall. Till sist. Jag hittade mitt livs stora kärlek vid 18 års ålder och det är ju jättetidigt.

  Sluta aldrig hoppas 🙂

  1. Sandra – Jag vet faktiskt inte, jag tror det finns för vissa men jag tror vissa av oss faktiskt aldrig träffar någon. Jag menar att det finns så många människor som dör i livet helt ensamma så därför kanske det inte finns? Jag har absolut ingen aning, kanske eller kanske inte? 🙂 .

   KackMarie – Kanske? Vet faktiskt inte, ibland tror jag nog inte alls träffar någon. Vissa gör men inte alls.

 2. Man kan ju alltid hoppas på att d e som så att d finns ngn för alla. D ger ju iaf lite hopp. 🙂 Jag tror iaf att d e så. Att d finns ngn för oss alla. Bara man vill & vågar. Hoppas verkligen inte du menar att du gett upp den tron, att du en dag ska hitta ngn. D vet man aldrig fören man gör d, om man gör d :p Du e så ung än, du har ju bara levt 1/3 av ditt liv typ, om ens d.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: