Börjar kolla på den serien, riktigt BRA faktiskt. Den rekommenderar jag. INTE lika bra som the secret life of the american teenager men den är HELT klart sevärd. Handlar om några överviktiga ungdomar LÄS tonåringar på fatcamp, där dom tränar, äter rätt och ja försöker gå ner i vikt. Sugen på att börja se en ny serie? Ja då tipsar jag om denna helt klart kul att kika på. JAG älskar fjortisfilmer och fjortis tv-serier, det är något över de som jag bara WOOOO de är skit bra, skit samma om jag är tjugosex och borde titta på mogna tv-program som alla andra typ DHW och SATC, jag kikar på satc men DHW har jag typ bara sett en gång men det är liksom inte min grej, min grej är fjortis tv med tonårsgraviditeter och feta tonåringar som vill förändra sina liv, draman där folk snor varandras pojkvänner och där förbjuden kärlek är som allra bäst. Jag kanske är tjugosex år och jävligt omogen? Vad fan vet jag, jag är nog omogen när det kommer till tv val och jävligt mogen av erfarenheter.

MEN jag vill aldrig bli för mogen och vuxen, för då blir man en tråkig typ som aldrig är sig själv. FÖR även om man är 15, 18, 20 , 26 eller 35 behöver man inte vara så JÄVLA mogen jämt. Livet går inte ut på att vara den vuxnaste i gänget, livet går ut på att leva och göra sina egna livs val. Vad du gör ska alla andra skita i, du väljer ditt liv ingen annan. Vill du ha sex med 8 killar på en vecka HA det, vill du ha en pojkvän som dina vänner ogillar HA honom, vill du operera dina bröst GÖR DET. För även om andra kommer stoppa sin blöta näsa i dina byxor och lukta så kommer dom ändå aldrig leva DITT liv, ditt liv är endast ditt och LEV ditt liv därefter. Vad andra tycker och tänker är en fis i rymden för du är precis lika värdefull som ALLA andra här på jorden!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: