Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Hjälpa med domän.

Hjälpte precis en person med att fixa domän. Tog sin lilla tid då det ABSOLUT inte ville funka först men nu så. Nu befinner sig domänen där den ska. Jag börjar bli riktigt bra på det här nu. Nästan proffs faktiskt *s* .

Sen till största del är jag dessutom självlärd, visst jag har ett antal högskolepoäng i data men mycket kunde jag redan sedan grunden. Jag antar att jag liksom bara är sån som har fallenhet för det här. Jag trivs med att designa och pyssla, att göra saker gör mig stolt för när jag sedan ser vad jag gjort blir jag så där MMM det har jag gjort alldeles själv. Det är också så att dom flesta med dataproblem i min närhet vänder sig till mig vilket är jävligt imponerande för ofta brukar folk genast tro att bara för man är född till tjej så är man född med någon slags oförmåga att lyckas med tekniska saker. DET är självklart inte riktigt sant. Jag är jäkligt duktig på tekniska saker TROTS att jag är tjej.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: