The secret life of the american teenager.
Tv-serier, film & musik

The secret life of the american teenager.

Jag är besatt jag är såld. Varje tisdag är den bästa dagen på veckan. Så här inne i en serie har jag inte varit sedan jag följde Charmed (Förhäxad) när jag var yngre. Denna serie är så himla bra, jag har ett leende på läpparna efter vissa avsnitt andra är jag förbannad, vissa gråter jag på och framför allt jag känner så igen mig i Amy’s liv, visst jag var inte 15 år när jag blev mamma men det finns massa andra saker i serien som stämmer SÅ bra med mitt liv. Eftersom jag inte vill avslöja för personer som inte sett serien så kan jag inte säga så mycket men idag, jag satt med ett leende på läpparna genom hela avsnittet och rös i hela kroppen. Första avsnittet var så där men för att gilla den här serien lär man kolla på minst tre avsnitt. Jag längtar tills nästa tisdag när jag får kolla igen. Det här är verkligen MIN serie. Bättre finns inte, rekommenderar ALLA att se den. MED eller utan barn.

8 Comments

  1. visst e det skoj när man fastnar för en serie sådär å verkligen vill följa den:D för det finns inte allt för många som e bra nu för tiden;) kram

    1. Marlene – ja verkligen, håller med är alldeles för mycket skit på tv numera så dom bra serierna får man vårda haha 😉 . kram

  2. Ja nu när vi slutat med klegget i hårbotten (mot mjölkskorvar) har hon blivit lite gladare! SÅ tror nog att det kliade på henne? Stackarn!

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: