Författarens egna ord.

På väg till borlänge

Drar till coop i borlänge och kollar efter regnkläder åt William.Tyvärr envisas butikerna att ha regnkläder med figurer och sånt anser William vara för småbarn ;-). Så nu sitter vi alltså i bilen.Jag bak, william och björn fram.Med andra ord åker vi som den svenska familjen på väg till Borlänge, visst är det underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: