Författarens egna ord.

En dag med regn.

Drog ner på stan och tog med en kycklingsallad med Lisa, självklart blev det på maestro som har stans godaste sallader samt pizzor. JA jag tjatar om de men det är fan i höjd med en orgasm varje gång man äter där. SÅ sjukt gott!

Sen drog vi runt en sväng glodde men hittade inget av värde på stan, gick till waynes och drack en latte, fick världens jävla kaffe darr och blev helt skum mått illa ända sedan dess. JAG och kaffe en riktigt dålig combo, fattar liksom inte varför jag blir så där varje gång hjärtat slår skit fort pulsen med jag får SJUK huvudvärk och illamående. Näää jag tror att jag nog ska undvika skiten helt uppenbarligen är det inget för Madam , drog till fritids och hämtade William. Allt hade gått bra, han gick hem med mig rätt fort efteråt. Lagade mat medan  William spelade lego harry potter och sen så ringde jag Björn. Björn kom hit och vi drog till Borlänge (som jag skrev i inlägget under) för att åka till coop och handla regnkläder till William. SKIT bra så nu har han de, han fick också syn på en lego ryggsäck som han blev HELT kär i. Jag köpte den 149:- kostade den och det var tillhörande pennfack till. William njöt varje sekund när han gick ut från coop forum med den där med VÄRLDENS lyckoleende. Sånt där gör mig glad, att se lycka i mitt barn alltså.

Drog hem mot Falun, gick in på city gross handlade korv och krossade tomater samt grönsaker tills imorgon. Bestämde att vi ska äta tunnbrödrulle imorgon det är gott, enkelt och sen ja man blir satans mätt.

Imorgon ska jag också skriva en komplettering och sen vet jag inte? Plugga som ett as antar jag. Snart börjar höst terminen också. Jävla 15 hp matematik som jag är mindre road av. Antar att jag måste LÄSA just den matten också även om den är för gymnasiet och jag ska undervisa grundskolans tidigare år barn. Känns trist men vad gör man, bara bita i de sura äpplet och göra kursen. BAJSKORV för de liksom.

Kaffet jag inte pallade.

En sons lycka över sin nya ryggsäck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: