Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Header omgjort!

NU så, höll på att leta mig fördärvad efter där man flyttade ner menyn från headern men nu är det gjort. WP-forum är bra när man behöver lite hjälp.

Gillar min nya header tycker jag. William fick vara med på ett hörn också. Sen tog jag en bild där Sofie hade stylat mig till 60-tals pinuppa vilket jag tycker var rejält roligt och HADE jag kunnat och haft tid hade jag gärna klätt mig så oftare, är mycket fint tycker jag. Men nu är det här klart. William hämtad på förskolan också. Ska fotografera en bild på vad han hade fått där av en ny kompis så fort han kommer hem. Han drog nämligen och lekte med en granne.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.