SÅ nu gör jag de. Puss och kram och händerna på täcket barn ni vill inte få sneda ryggar!

19 kommentarer

  1. sv: Jag älskar också disney, har 22 klassiker på dvd och några på vhs. Fast det tar riktigt lång tid att samla, dem är ju inte gratis direkt 😛 Längtar till Skönheten & Odjuret kommer ut i oktober tror jag det var 🙂

    1. EmmaKP – Va kul 😀 . Av klassikerna har jag 31 stycken, jag längtar också efter Skönheten och odjuret fantasia med, Ska passa på att köpa tarzan då också när den kommer. Skulle vara kul att ha alla 😀 . Har massa 2or också, dock inte lejonkungen 2 och 3, skulle velat ha 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: