Fick hem rabattkupong idag på två dvd filmer och 5 par strumpor jag passade på direkt. Dock den ena dvd-filmen tog jag inte har den redan Pettson och Findus katonatuen eller nått sånt heter den. Däremot var Tingeling med och de är ju disney och disney kåt som jag är passade jag på. Vet jag har en sexårig pojke men jag tror säkert att han kan titta på den med en tjej kompis eller så. Han bryr sig inte så mycket.
Annars då? Vi åt sallad hos Björn idag, åkte hem och jag är SJUKT jävla trött känner jag blir en tidig kväll. Vad gör ni andra en kväll som denna?


5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: