Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Konsten att skrämma upp folk.

TACK och lov så var det INGEN propp. Jävla vad dom ska skrämma upp en då. Hon sköterskan lät jätte allvarlig och så, fick en annan sköterska och hon sa att det var lugnt ett brustet blodkärl… KUL att åka ner för något sånt. Jag beskrev ju hur det såg ut och sånt men men, har frikort och även om jag inte haft de hade det varit gratis så. Frikort har jag då jag går på stabilisering blir rätt mycket betalningar där. Hur som helst jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte hade blodpropp igen det hade INTE varit kul känner jag.

Hämtade William på fritids efteråt och nu ska jag hemma igen. William tog precis hit en kompis. Vi ska åka till Björn om ett litet tag.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.