Författarens egna ord.

Dålig aktivitet.

Urk, har inte orkat bloggat något idag. Mest kodat så kändes som de fick räcka. NU ska allt funka i alla fall. Glott på huge och William sover. Har as ont i min hals och tycker inte att det känns lägligt eller lämpligt att bli sjuk *S* . PRECIS som jag kunde bestämma de liksom.

Ska bli skönt att sova, känt mig sugen på de större delen av dagen. Regnat precis HELA jävla dagen så nu kommer det i alla fall inte vara som att sova i en braskamin hemma. Solen ligger på här utanför på kvällen så hela natten är det som att sova i en kamin man vänder sig vrider sig och svettas. Inte kul, hatar svett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: