Längtar tills jag kan ge blod igen.

Haha jag är knäpp och det står jag för men det är blodbrist i Falun har jag läst och jag får inte GE eftersom jag tatuerade mig i April, fan jag längtar efter den där tömningen och känslan av att ha gjort något för någon annan. Den där känslan av att jag kanske räddat livet på någon. Sen den där avkopplande korta stunden i stolen medan mitt blod förs genom en slang. Det är alldeles tyst och jag bara NJUTER, sen får man lite juice efteråt och en smörgås. Man går sedan hem med en känsla av FAN vilken jävla bra människa jag är som gett en del av mitt blod till någon annan. Kanske en kvinna som förlorat massa blod under förlossningen, eller en någon med en svår sjukdom. Kanske jag räddat livet på ett nyfödd spädbarn som behövde mitt blod, kanske en lite pojke eller flicka skadat sig och får mitt blod och överlever. KANSKE det är en bilolycka och mitt blod räddar livet på någon därifrån. Jag känner sådan stolthet över att jag genom att lämna en sån himla liten del av mig själv räddar livet på andra. Att bli BLODGIVARE är bland det bästa jag gjort. Är du intresserad av att ge? Läs följande sida, där kan du söka efter närmaste ställe att ge blod på. Ditt blod kan rädda liv!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Längtar tills jag kan ge blod igen.

 • 20 augusti, 2010 at 15:38
  Permalink

  sv: Jupp, det är inte varje dag man får sånna gosaker 🙂
  EmmaKP recently posted..Morrn Morrn

  Reply
 • 20 augusti, 2010 at 21:05
  Permalink

  Samma här, jag längtar oxå tills att jag får ge blod igen!! Men eftersom att jag gjorde en tatuering i våras så får jag vänta ett tag till… =(
  Nathalie recently posted..Rensa garderoben

  Reply
  • 21 augusti, 2010 at 19:17
   Permalink

   Som med mig, är 6 mån man får vänta här i stan gjorde min i april så blir i oktober igen! Längtar!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: