Varför slutar dom alltid med sånt som är gott?!

Det är något jag funderar över, något jag saknar ihjäl mig på är DILLSKUVAR, det var så sjukt gott. När jag väntade sonen var jag beroende av dessa kunde längta ihjäl mig efter en påse ibland, även om det mest var frukt och fiskgratäng som var mina cravings så var ändå DILLSKRUVAR mitt fredagsmys. Och jag saknar dom, en påse som var lagom stor och lagom mycket i dom. Jag saknar dillskruvar, en påse med goda dillskruvar. Visst är hjärtana goda men DILLSKRUVAR i miss you!

Finns det något dom slutat med som du saknar?! Mat, godis eller chipssort. Berätta!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Varför slutar dom alltid med sånt som är gott?!

  • 21 augusti, 2010 at 19:16
   Permalink

   Linda – Hehe typ, är ju född där så 😉 . Jag gillar att flytta haha

   Reply
 • 21 augusti, 2010 at 00:05
  Permalink

  Svar: Hej hej 🙂 jo jag har lagt till dig nu 🙂 säg till när du gör det 🙂 otrolig snygg blogg förresten! jätte fin ^^ puss och kram 🙂 <3

  Reply
 • 21 augusti, 2010 at 00:21
  Permalink

  Malaco-snäckor! Finns dock kvar på några få ställen, men mest där det är dyrare och inte lika mkt åtgång på godis =gammalt godis. Enda fräscha stället som har dem nu är ju Hemmakväll..
  Sen var det något mer (minns ej vad nu) som Karamellkungen slutade med, men som Godisprinsen tog tillbaka 🙂
  Dillskruvar kände jag inte ens igen alls.. Har aldrig hört talas om det före jag läste här 😛 Men har väl säkert sett dem i affären ändå utan att tänka på det.
  malle recently posted..Nu- träna!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: