Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

3001 inlägg.

SHIT jag har skrivit 3001 inlägg, är inte de mäktigt *S* .

Nyss träffat Anna, vi försökte hitta hennes busiga bebis med ett stetoskop men h*n ville inte bli hittad med det. Så vi fick inte hör h*n alls.
Kollade på Huge och åt godis. Insåg att godis inte alls är lika gott som jag brukar tycka att det är. Kände bara NEJ det är inte gott. Börjar bli gammal visserligen bra, då kan jag köpa frukt istället för godis nyttigare och godare nästa gång.

Ska gå och sova har en rejält göra ont vagel i ögat som jag hoppas ska gått ner lite tills imorgon. Sov gott alla fisrumpor!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa