Fika & måltider Tweenieåldern

Kräftor och mys.

Gjorde som jag skrev kräftor igår, blev himla gott. Till de gjorde jag pajen som jag skrev om så tänkte lägga ut bilder. Jag var super nöjd med maten. Rekommenderar Bergsjö kräftor för er som ska köpa, DOM var rejält goda och allt blev uppätet. Jag, Björn, Björns pappa och William åt. William åt visserligen endast lite grann men han gillar inte skaldjur så jag var ändå imponerad att han ens smakade.

Han och Björn hade gjort upp en deal. Eller ja dealen kom William på. Björn vill inte se Harry Potter filmerna, William dock är helt såld på Harry Potter för stunden så han har försökt övertyga Björn om att se den ett bra tag. Så igår gick diskussionen så här:

  • Jag tycker du ska smaka kräftor.
  • Jag vill inte.
  • Det tycker jag du ska. Prova kan man alltid göra.
    Efter en stund tystnad säger William.
  • Pappa, vill du se Harry Potter.
  • Nej det vill jag inte.
    –  DET tycker jag du ska…

JAG tyckte William var jävligt smart där. Han lyckades få Björn att bli fångad i sin egen sak så Björn sa okej, smakar du kräftor ser jag på Harry Potter. Så det ska dom två göra.

Sov hos Björn i natt, här har ni bilder från gårdagen.

Paj klar här hemma.

Inpackat

Drog hem till Björn. Där William började städa med hörselskydden på.

Uppdukat för mat hos Björn.

Paj

MUMS

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: