Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Galet förtjust i The Sims.

Första gången jag spelade the sims var 2001. JAG blev helt fast nu sitter jag här och spelat the sims 3 hela dagen. Tyvärr får jag inte till moden för att göra tonåringarna gravida sånt är kul annars men som sagt det vill inte funka istället har jag gjort en familj där mamman får ta hand om hela hemmet och pappan är tjuv. Mamman har nu 2 stycken bebisar, en som precis fyllde 1 år och en nyfödd som föddes på stora-syskonets ett års dag. Jag gjorde mamman gravid direkt när dom kom hem från BB, och nu är hon gravid igen med nyfödd bebis precis hemkommen, en ettåring och JAG njuter. Haha, mamman är ungvuxen i spelet så jag tycker det här är skit roligt. Hon har ont i ryggen, städer och är perfektionist, pappan däremot klagar på henne när hon inte hunnit städat *moahaha*. Tänk att ett spel kan göra en så himla fast, the sims gillar jag. Konstigt att man är så äckligt förtjust i att plåga massa stackars människor 😉 .

William kom hem med jätte fina skor han fått av sin farmor idag. Imorgon tyckte Björn att jag skulle leta upp en frisör i stan så William får klippa sig. Antar att jag ska göra det då. Själv brukar jag bara gå på haraldsbo gymnasiets frisörutbildning men dom har ju inte öppet på eftermiddagar så ska leta upp någon imorgon. Nu ska jag sova!

7 Comments

  1. Hehe förstår dig! Det är ju väldigt beroendeframkallande.. 😛 Var nog därför jag tog chansen och slutade när jag va 15-16. Vart lite less också när lillsyrran och styvsyrran spelade det jämt (när inte jag gjorde det).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.