Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Skriva något.

Varit på lung och allergikliniken och tagit mina sprutor, gick bra men blir fan upprörd över vissa människors beteende. Sitter där så hör jag hur någon sliter och river i en tidning (landstingets) kollar dit och ser hur den där bruden river ur korsorden i tidningen. Jag kände bara, ÄR det de mina skattepengar ska gå till? Att folk ska slita ut saker ur tidningar som LANDSTINGET köpt in för alla bara för man är för snål att köpa en tidning själv? Det handlar inte om korsorden utan om att jag flera gånger läst tidningar på sjukhuset som det fattas sidor i (folk har snott recepten på baksidan) eller där någon slitit ut en bild osv. Jag tycker inte det är okej, en tidning kostar mellan 10 och 50 spänn om man nu MÅSTE ha något ur den är det självklart för mig att jag går och köper tidningen. Det är precis på samma sätt som jag känner med biblioteksböckerna, när folk gjort anteckningar eller strukit under vissa ord, HALLÅ?! Jag anser inte att det är okej att riva ur, skriva eller ha sönder andras saker, och jag förväntar mig att folk inte gör saker med mina grejer heller. MINA grejer är det jag skattar för precis i lika stor utsträckning som dina. MEN vi äger dom inte helt därför låter man bli sånt.

Det är också därför jag blir förbannad när folk förstör på skolor eller tuttar eld på tvättstugor, slår sönder glasrutor och som målar på tåg och bussar. I slutändan är det JAG för mina skattepengar som får betala för det som andra förstör. FÖR pengar jag hellre hade velat gick till barnen, gamla och sjuka. Tänk på de nästa gång ni förstör något.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa