fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Leggings.

Var på maxi och shoppade lite till mig själv idag eller lite EN grej. Blev ett par vita leggins är skönt att ha under om man ska ut eller nått. Gillar leggins men känner mig så naken när jag har det. Haha, är väl en vanesak antar jag. Men tyckte dom var fina faktiskt.

16 Comments

  1. oj va konstigt, fan den blev helskum när jag skulle försöka fixa en grej, men sen återställde jag exakt alla inställningarna så det är konstigt att den fortfarande är skum… Men tack för att du sa det 🙂

  2. Jag gillar också leggings.. Tycker att dem har en skönare känsla än att ha vanliga strumpbyxor. Man slipper det där att man kan råka riva upp foten och få en maska över hela byxan. ^^

    1. Johanna Johansson – Precis, håller med. Så drygt när man haft strumpbyxor och så blir det så där som du skriver. Inte skoj direkt :/

  3. Ser jättefina ut! Jag gillar leggings & att ha långa linnen/tunikor till. Men saknar långa koftor att ha över, får söka efter det. 😛

  4. svar: Okej,jo det kan vara jobbigt när det kommer i mängder.Dock har jag inget emot tävlingstips eller så 🙂

    Hur ser din dag ut idag?
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: