Var på maxi och shoppade lite till mig själv idag eller lite EN grej. Blev ett par vita leggins är skönt att ha under om man ska ut eller nått. Gillar leggins men känner mig så naken när jag har det. Haha, är väl en vanesak antar jag. Men tyckte dom var fina faktiskt.


16 kommentarer

  1. oj va konstigt, fan den blev helskum när jag skulle försöka fixa en grej, men sen återställde jag exakt alla inställningarna så det är konstigt att den fortfarande är skum… Men tack för att du sa det 🙂
    Nina recently posted..MAKE UP STORE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: