Reklam Goodiebag.nu
Reklam

Goodiebag.nu

Idag när jag kom hem hade jag fått min goodiebag jag skrev om i det här inlägget. Gick riktigt fort faktiskt. Var jätte kul att öppna och fått lite gratis prylar. Så vill du också ha gratis saker utan att värva och tvinga folk så tycker jag du ska gå in på. Goodiebag.nu fyll i dina uppgifter och VIPS får du hem en lite goodiebag helt gratis!

Goodiebag

GREJER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: