Hade sån sjuk huvudvärk igår. Kom hem från citygross och började spy utanför bilen, spydde sedan massor inne på toaletten. Kändes som halva ansiktet var sprängande, fick bara lämna allt och gå och lägga mig hade massa disk och William fick åka till sin pappa, men han kom hem i morse. Sov i 10 timmar och trodde seriöst jag skulle dö.

Lämnade William på skolan och träffade Lisa utanför, gick sedan upp till högskolan och kollade lite sen tog jag tag i att faktiskt skriva om VFUN till grundskolan. När jag ändå läser kurser för grundskolan eller ja HELA mitt program är ju inriktat mot de kände jag att förskolan inte är någon ide längre så lämnade in lapp fick svar av någon rent ut sagt sur-fitta från högskolan Dalarna som var helt rabiat och skällde över mitt byte och tyckte att jag minsann kunde stanna i förskolan och vad jag skulle till grundskolan att göra typ. Förklarade eller FÖRSÖKTE förklara att jag velat det här länge, skrev på ansökan att jag gärna vill vara nära stan så jag lätt kan åka om något händer William. Del vill säga ta bussen, men det hade hon ingen förståelse för hon tyckte gott jag kunde hamna i Svärdsjö när jag var så besvärlig och bytte typ. ÄR det inte jag som ska göra min utbildning? Alltså jag menar är det faktiskt inte så att det är JAG som ska studera inte hon och högskolan Dalarna. Dom tycker typ man ska vara tacksam att man är student hos dom, egentligen ska dom vara tacksam att jag är deras student. Är så SJUKT missnöjd med hela min lärarutbildning på högskolan Dalarna, från början har man blivit missnöjd så gott som varje termin, EN bra lärare under hela utbildningen, annars har jag haft såna som varit totalt ointresserade eller som berättat hur dålig ekonomi högskolan Dalarna har. Lärare som typ alltid talat som man ska jobba i grundskolan fast jag förut försökte poängtera förskolan. Till sist efter 2 terminer så insåg jag att jag nog skulle bli grundskollärare istället? VARFÖR? Jo för deras utbildning har mer kvalitet istället för förskollärare då den inte ens finns i Dalarna. Jag är missnöjd efter dessa års studier så ser jag bara framemot att lämna högskolan Dalarna, dom ska fan vara tacksam att jag läser där fortfarande för den del av mig funderar på att byta ställe och läsa pedagogisk arbete på annan ort.

5 kommentarer

 1. Jag tror inte avslaget på ditt önskemål om att göra praktik nära stan beror på något du gjort. Här är det iaf så, jämt tyvärr. Man får den plats man får. Sen kan man, Om man har tur byta med en kursare om bådas handledare går med på det.
  När jag gick till lärare hade ca 70-80% av klassen barn. Självklart kan de inte ta hänsyn då till allas önskemål om att vara på vissa platser.
  malle recently posted..Måndag

  1. Malle – Eftersom folk UTAN barn får sina platser bredvid sitt hem tror jag nog att det är så att dom gärna jävlas. Vet flera som säger samma sak. Här prioriterar dom bara distans studenter mer eller mindre.

   1. Okej, men distansstudenter torde väl inte ha glädje av att va i stan? Märkligt…
    Hoppas du får en vettig plats iaf, annars kan du ju kolla om att byta, för det borde ju va samma för alla iaf.. Om bara handledarna och båda eleverna är med på det 🙂

    1. Malle – Dom är inte så tillmötesgående här tyvärr. Sen går vi på VFU på samma ställe genom hela utbildningen och våran är utspridd över hela terminen i pedagogiskt arbete kurserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: