Tweenieåldern

Ett besök av tandfeén i natt.

I natt kommer tandfeén hit och ska hämta en framtand som kom ut idag. Den satt helt ute nästan så jag hjälpte William att få lös den, han bara MAMMA det gör ont, sen fixade han lite och sen satt den var så lite så jag tog och drog till och vips så låg den där i min hand alldeles vit och mini mini. Sa kolla William och han bara STIRRADE och sedan hans ögon, dom riktigt glänste. Jag såg hur han en än gång växte i sitt barnsinne och kände sig så STOR och så vuxen. Älskade hjärtat, tänk att jag minns när den där lilla gadden kom upp från början, hur jag såg det där lilla vita spruckna ur hans tandkött och hur jag tog dit fingret och kände en liten piggig gadd, och nu nu låg den där lilla piggiga gadden där i min handflata och mitt barn som sist jag kände den där gadden med samma glädje var när han var en liten bebis, nu kände jag tanden med en annan sorts glädje den glädjen att mitt barn är större och inne i en fas i livet att lära, bli vuxen och utvecklas. Jag kan inte förstå att jag varit med och gjort honom. Jag vet ju att jag gjort honom men det är så sjukt märkligt att man kan skapa en människa och att man dessutom kan hjälpa den människan att bli en vänlig och glad och lycklig person. Jag är så stolt över att vara MAMMA, mamma till William. Att just jag var utvald att bli förälder att få uppleva den vackraste gåvan jag någonsin kan få. Det finns ingen gåva jag kunde önska mig mer, att vara Williams mamma är mitt kall mitt liv och det jag brinner för. Att vara mamma är min mening med mitt liv, jag är STOLT och lycklig över mitt liv. Mitt liv som mamma till min William snart sex år, med sin allra första glugg.

Lite blodigt men borta

GRR

En mini tand

Tand

Williams önskan till tandfeén.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: