Klockan 15.00 skulle jag egentligen börja skolan men eftersom dom pantskallarna på högskolan Dalarna skrivit distanskurs på en CAMPUSKURS så kan jag inte börja då, därför kommer jag befinna mig här hemma och sen runt klockan 17.00 kommer Williams farmor hit och hämtar William och DÅ ska jag dra vidare till högskolan för att lyssna klart på 1 timme av föreläsningen SAMT köra 3? timmars seminarium kul eller inte. STÖR mig på att dom skriver campus när det är distans varför gör man så? Helt befängt i alla fall om fem min ska jag gå ner och hämta William också. Mitt paket från me and i hade kommit idag också men lär få hämta de imorgon lika så köpa Amelia tidningen antar jag. Fast de är helt okej, soft att göra allt på samma dag även om jag GÄRNA velat ha båda idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: