Fick går (LITE väl sent kanske i och med att den skulle testas i 5 dagar och den 19onde går tiden ut) så nu kunde jag inte svara på enkäten som man fick genom nätet. Jag mailade Loreal och klagade lite ska se om dom svarar. Hur som helst inte hunnit testa den ännu men roligt att bli utvald så eftersom jag uteslutande håller mig till Loreal så kanske det inte är så konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: