Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Vad är din dröm och mål med livet?

Ja precis som frågan lyder. Vad drömmer du om att få uppleva i ditt liv? Om du får välja både realistiskt och orealistiskt. Jag vill att William ska må bra och alltid vara frisk och lycklig samt få uppleva med det han önskar. Jag drömmer om fler barn och att jag kommer gå till jobbet med ett leende på läpparna. Jag drömmer om att ta lite fotolektioner och kanske bli hobbyfotograf samt få sitta och designa webbsidor och få betalt för det.

VAD drömmer du om?

4 Comments

  1. jag följer dig gärna om du följer mig. Tycker att din blogg verkar bra 🙂 Säg till när du lagt till mig i så fall 🙂

    Och så mitt mål med livet, det är att träffa en man som jag kan leva mitt liv med, någon jag litar på till 100% och som alltid finns där. Med honom vill jag ha ett eller två barn och ett hus i Jönköping. Jag vill ha ett jobb där jag trivs med mina kollegor, gärna en ledande position. Kanske som egen företagare. Fram tills dess att allt det händer skulle jag gott och väl nöja mig med att bloggen blir lite större, så att jag drar in ett par lappar extra i månaden, och få ett jobb som jag trivs med på runt 75% så att jag kan få ordning på ekonomin med ändå fortsätta plugga.

    Och om jag ska tänka orealistiskt så skulle jag vilja bil stenrik och flytta till något varmt land med liknande politik som i sverige, och så klart ta med mig alla mina nära och kära.

    1. Ja snuskigt rikt skulle jag också vilja bli. Helt klart en riktig dröm hehe 😉 . Glömmer dock bort de ofta hehe,
      Kul med jönköping aldrig varit där själv men min lillebror gick på folkhögskolan där och bodde där i 2 år, han säger att det är bästa stället i Sverige 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa