Så nu har William fått ny bilstol och presenterna är inköpta. Känns jätte skönt gick fort drog på barnens hus och sen var vi klara på tio minuter ungefär drog till kniva och lekte med Williams kattunge Harry Potter, eller ja han kallas mest för Harry då med Engelskt uttal.

På väg till Vika.

Williams nya stol 795 :- barnens hus.

Provar nya brillorna och stolen i Kniva.

Första åkturen i nya stolen på väg hem från Kniva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: