Åh jag erkänner jag älskar den här kursen, så himla intressant. Boken jag skrev om fick också en helt annan innebörd när jag hörde folk berätta deras tolkningar av biologiska skillnader och sånt. Det är de jag anser är så intressant med seminarium för man får liksom vidgade perspektiv på saker. Jag älskar att diskutera och jag misstänker att det är därför jag ska bli lärare också. Eller misstänker? Jag vet att det är så, jag är en typisk människa som älskar diskussioner och jag lyssnar mer en gärna på andras åsikter och tankar också. Därför är det egentligen konstigt att jag lämnade forumens värld och slutade vara där. Men samtidigt så vet en del av mig att jag nog hoppade över den världen mycket för jag liksom ansåg att folk gnällde för mycket och kunde inte diskutera för mig är diskussioner inte att bli påtvingad någon annans åsikt utan att man får lyssna och analysera andras åsikter, att tänka och förstå hur någon tänker. Det jag upptäckte på forum var däremot att folk mer eller mindre KRÄVER att man ska ha samma åsikter att alla andras åsikter utom mina är dom rätta något jag hade sjukt svårt för när jag hängde på forum för jag är inte sån som tycker att jag har rätt i alla väder utan jag är mycket väl formbar att analysera och ändra åsikt, något som tyvärr väldigt få människor som ger sig in i diskussioner tycks vara.

Hela dagen har gått åt att diskutera sex och har även fått se hur en fjärils snopp ser ut, dom var rätt läskiga hade en stor tagg fram så jag kände att jag är glad att jag får knulla med kukar (eller för er finkänsliga penisar) som är utan stora taggar fram som gräver ut sperma från andra. Inte för att jag knullar med flera partner men föredrar nog ändå mans kukar framför taggiga fjärilskukar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: