William Tweenieåldern One night like this.
Tweenieåldern

One night like this.

Bokhyllan är borta och strax efter den åkt i väg ringer en tjej på annonsen från blocket. Fick tala om att den var såld. Legat ute på blocket nästan i en månad utan intresse när någon köper den utanför blocket då ringer folk. Hade inte hunnit ta bort annonsen men gick in och gjorde det på en gång efter samtalet. Brossan kom hit så vi gick till maxi köpte lite  kött och pommes och sen chips. Åt kanske 9-10 chips sen nä jag är inte sugen. Haha onödigt köp egentligen men William får väl äta imorgon. Kollade på Shrek 1 och sen la jag William, jag och brossan kollade på The Big Bang Theory och garvade. Det är en av våra “fredagsrutiner”. Vi ses varje fredag och det tror jag är bra för honom och sen är det kul för mig.

Annars då? Ja inte mycket, ska väl bege mig till sängen. Förresten gick mitt William halsband jag köpte förra veckan sönder idag hade själva grejen man hakar fast halsbandet i åkt av blev så besviken men skrev till juveliassmycken och fick adress så jag ska kunna skicka tillbaka det så dom kan fixa. La det på posten på en gång. Kände mig faktiskt besviken när det gick sönder. MEN känns bra att dom är seriösa och tar tillbaka och fixar grejerna.

Nu ska jag ta och gå och sova. Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: