Jag blev fjantigt glad för en stund sedan. Hämtade William på skolan och där utanför tog jag lite foto med honom som modell. Inget han direkt gillar men som jag ibland med mutor får honom till. Det är oftast ÅH NEEEEEJ, när han ser min kamera?! Hur som haver, när vi står där så ute så kommer några killar mellan 10 och 12 år som går på samma skola och går förbi oss. Dom ropar får vi också vara med på kort? William säger, de där är min mamma och pekar på mig. Killarna med stor beundran i rösten utbrister “VILKEN COOL MAMMA DU HAR” . Jag vet seriöst inte vem som blev gladast över den kommentaren jag eller William. Att vara en cool mamma känns tufft och bra! De gillar jag! William blev nöjd han också, att stora killarna tycker att han har en cool mamma var väldigt stor för han med. Sen på vägen upp gav han mig världens kram min lilla stora pojke!

4 kommentarer

  1. När jag fick höra såna kommentarer när jag va yngre tyckte jag först d va roligt att mina kompisar tyckte min mamma va häftig. Men d tyckte jag dock inte på senare år.
    Fast när d gäller dej/er, förstår jag om ni båd blev glada av den kommentaren 🙂
    KackMarie recently posted..27 bast

    1. KackMarie – Vad berodde de på att du inte tyckte de? Var det för du var tonåring och det blev så där “pinsamt” jobbigt? Jag tror William också kommer till den åldern sen, just i hans ålder är det väl mer accepterat liksom 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: