Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Williams sovrum.

OBSERVERA att det här förhoppningsvis ska bli nya tapeter.

Väldigt smått om utrymme, men jag har ändå lyckats göra det bästa av situationen.

Säng och ett barn som älskar Harry Potter.
Idéen med draken snodde jag från en tjej jag såg på bilddagboken gjort så. SKIT smart, då jag inte alls vetat hur draken ska vara.

Skolbänken fick min mamma som barn, jag och mina syskon har haft den med mycket glädje och nu har alltså William den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa