Williams sovrum.

OBSERVERA att det här förhoppningsvis ska bli nya tapeter.

Väldigt smått om utrymme, men jag har ändå lyckats göra det bästa av situationen.

Säng och ett barn som älskar Harry Potter.
Idéen med draken snodde jag från en tjej jag såg på bilddagboken gjort så. SKIT smart, då jag inte alls vetat hur draken ska vara.

Skolbänken fick min mamma som barn, jag och mina syskon har haft den med mycket glädje och nu har alltså William den.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: