Författarens egna ord. En dag med träningsvärk.
Författarens egna ord.

En dag med träningsvärk.

HAR sjuk träningsvärk idag, och längtar tills imorgon när jag kan dammsuga hela lägenheten gör jag också. Jag har storstädat idag och är helt slut, mamma och hennes man kom ner också och hjälpte mig och brossan. Kändes som det behövdes det som vi lämnade var ett helt annat hem och jag och brossan har slitit som djur i två dagar KUL hel för oss liksom…

Annars då? Fick filmer av mamma. Eller jag hade beställt dom via enjoy och så gav mamma mig dom som plåster på såren över vad jag gått igenom idag, är otaliga summor pengar man fått betala i rengöringsmedel, dammsugarpåse, mopp osv. Så blev jätte glad över att få dessa filmer av mamma.

Blir nog en tidig kväll känner mig sjukt allergisk och slängt in en ny maskin med tvätt samt disk som ska slås på imorgon bitti är ganska mycket som behöver rengöras om man säger så.

Nej fy blev sjukt allergisk nu känner jag, blev för mycket med allt idag så ska ta och ta min medicin.

6 Comments

  1. Hänger inte riktigt med, men det där låter ju helt galet? Du och din bror tvingades städa åt någon annan Och köpa en massa städgrejjor för att kunna göra det?
    Förstår att du är slut och irriterad då.. :S
    malle recently posted..Snåla tanter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: