Författarens egna ord.

Vaken en hel natt.

Har inte kunnat sova. Legat och rört mig på mig. Oro i kroppen, restless legs och en känsla av jag vet inte ångest?

Jag känner mig inte alls tipp topp bara för att jag inte sovit på hela natten jag känner mig utvilad av 3,5 timmars sömn och redo för att anta den här dagen. Börja tvätta och sätta igång diskmaskinen, duscha och sedan göra något. JAG måste jag står inte ut det är som att en röst inom mig kräver detta, något jag inte ens borde känna. Men jag ändå gör för jag tycker inte det är okej och jag vill själv inte känna att folk kan döma mig för saker jag inte har med att göra. Jag vill stå utanför men när jag hör hur ledsna folk jag tycker om är är det som mitt hjärta genast tar över och gör att jag hjälper för deras skull. För att dom ska må bra, jag tål inte att känna att folk runt mig ska behöva gråta och vara ledsna för det är 3 personer som jag vet känner sig oerhört ledsna just nu. Dessa tre hjälper jag och ingen annan. Dessa tre behöver mig hjälp gör detta för dom, för att dessa tre ska kunna koppla av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: