Skickade in mitt PM idag, var skönt att ha det gjort. Annars har dagen regna bort, har tvättat igen. Shit hur mycket tvätt det kan bli på “bara” två personer. Haha tänker ett hushåll med fler HUR sjutton går de ihop? Jag tvättar liksom en maskin varje dag. Fast de beror väl mer på att jag delar upp kanske? Kör vitt, färgat, svart och lakan för sig (60 grader) handdukar för sig osv. Jag försöker liksom att alla plagg ska få behålla färgen så länge så möjligt. Sen visst jag tvättar inte på helgen.

Köpte ny mopp idag också, sån där med långt skaft så nu måste jag köpa ny skurhink också, för man kan tydligen inte köpa till sånt där bara för hinken eller så kanske det går utan att jag sett hur. Planerat vad jag ska köpa till brossan i julklapp också. Två saker kommer det bli för vi har kommit överrens om 300 kr var, sen ska vi köpa till släkten ihop sen. På så vis sparar vi lite pengar.

Nä nu ska jag ta och ringa den av dom två som lever som skapade mig. Ja min mamma alltså!

8 kommentarer

 1. Kunde inte låta bli att le lite åt det där sista 🙂
  Shit vad du tvättar! Men jag förstår att det blir mycket om du sorterar så. Jag tvättar nog i snitt 1 maskin/vecka, separerar i stort sett bara 40 och 60… beror lite på hur länge tvätten får ligga och hur mycket som hinner samlas där innan jag väl tvättar 😛

  Skönt att va klar med PM:et! 🙂 Hoppas du känner dig nöjd!

  Sv: Jo, riktigt surt.. Men det tog kanske 1h från jag upptäckte det tills chefen fixade det igen 🙂
  malle recently posted..Varför blogga

  1. Malle – Haha tur du har humor 😉 .

   Jag är sån där som gillar när det är rentvättat hemma. Hehe antar att det blir så då? :-p . Jo jag känner mig nöjd hoppas på godkänt nu också hehe.

   1. Det gillar väl alla, men de flesta orkar väl inte riktigt med arbetet som följer med det 😛
    Okej, men då blir det ju säkert godkänt också! 🙂 Vad skrev du om?
    malle recently posted..Varför blogga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: