Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Ett barnkalas.

OJ oj oj! Jag har vaknat tidigare varje morgon nu i flera dagar, idag när det är barnkalas tror ni jag gör det då? Nej så klart inte, så nu blir det hets. Satt på laddaren till kameran, ska ta bilder idag så klart. Sen ska jag duscha, bädda sängen och åka till lokalen och fixa till allt. Ni vet blåsa ballonger och pyssla där inne. Det kommer bli jätte bra tror jag, vet fortfarande inte HUR många barn som kommer då flera inte hört av sig trots att dom skulle och sånt, hade ju varit bra att veta de kan man ju tycka. Kommer det fler barn en de som anmält sig nu får jag skicka Björn till maxi att köpa mer godis blir ju inte precis samma saker i påsarna då eftersom jag köpte godiset på citygross igår. Hittade även MASSOR med födelsedagsprylar där för tio kronor styck ballonger med mera. Skit bra jag stod där som mitt snikna jag och rev i den där lådan så det stod härliga till, stackars alla normala människor som gick förbi och tyckte synd om den snåle som fyllde sig vagn med tio kronors prylar.

De sjuka är med citygross såna där tio kronors lådor är det de ät BRA saker där. Oftast går man ju bara förbi där och tänker skräp, men inte på citygross (i alla fall här i Falun) , där köpte jag mig en tio kronors brödkniv en gång, jag trodde att det skulle bli ni vet slit och släng men den har jag nu haft i två år och är seriöst den bästa brödkniven jag haft! FÖR tio ynka kronor, ja har även köpt annat där men kommer inte på nu, så okej jag är mitt snikna nu ska jag shoppa billigt jag, men det är skit bra ibland också!

Nu duschen så jag hinner med att fixa för barnkalaset!

8 Comments

 1. Anledningen till att jag sällan kollar i ”fynd” lådor är väl för att det mesta brukar bara vara skit i dom. Men nu har du visat att det tydligen ska finnas riktiga fynd alltså. 🙂

 2. nu när jag äntligen ska svara på kommentarer så har jag fått brain freeze:P jag hittar inte din gästbok:P haha
  help me;D
  hoppas ni får ett bra å fint kalas ialalfall:D

  kraaaaaam

 3. Kul med kalas, hoppas att det blev lyckat för alla! 🙂

  Vi fyndar också ofta dom där korgarna på CG, barnen brukar alltid hitta skojiga saker där, pennor, block, pruttlera och liknande. Jag har köpt små skålar där och sambon har hittat sådana där toktrista saker som han behöver till garaget och liknande. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa